Tape balancerer 4 store bolde

Få besøg af en trylleklovn med magisk kontakt med børnene

Børneunderholdningen i børne­haven vil for mange børn være det før­ste møde med en rigtig trylleklovn og måske endda første gang man oplever, hvad det vil sige at se en teater­fore­stilling, så det gælder om at skabe trygge rammer og god positiv kontakt med børnene.

Børneunderholdning med musik, mime, cirkus og masser af skøre klovnenumre

Klovnen Tapé har en tilpasset version af sin forestilling som er skræddersyet til de mindste børn. Forestillingen er specielt velegnet for børnehaver og al­dersintegrerede institutioner. Tapé starter stille og roligt ud med at sminke sig foran og snakke lidt med børnene. Når sminken er lagt og publikum blevet trygge, så kan forestillingen begynde.

citationstegn...Det er normalt det auditive der fanger så små børns op­mærksomhed – men du fangede dem gennem kun det visuelle og havde god kontakt til dem som de forstod – og dette var en flot kunst du kunne. Jeg fik kun positive tilbagemeldinger fra mine kollegaer – så som, at du var dygtig, fangede og ikke "skræm­mende" – som nogle udklædningsfolk normalt kan virke på små børn."

- Tina, Børnehuset Pelikanen, Frederiksberg

Læs hele udtalelsen her  ››

Visuel og kropslig børneunderholdning de mindste kan være med til

Trylleklovnen siger ikke et eneste ord i forestillingen. Tapé kom­muni­kerer kun med kropssprog og lyde, så ordene kommer ikke i vejen for forstå­elsen hos de mindste børn. Desuden har forestillingen ikke et komplice­ret handlingsforløb, som man skal kunne følge med i. Til gen­gæld er showet fyldt med spændende trylleri, jonglering, slange­menne­skenumre og selvfølgelig en masse skøre klovnerier.

Børnene bliver inddraget i forestillingen og får efterfølgende også mulig­hed for at gøre trylleklovnen et par kunster efter.

Forestillingen varer 45 min. med intro uden sminke. Kan spilles ude og inde og kræver blot en spilleplads på 3x4 m.


Kontakt Klovnen Tapé og få besøg af en trylleklovn i børnehaven Klovn spiller kobjælder
Børneunderholdning til grundlovsfest i Farum

Honorar 2018/2019:

Øst for Storebælt - 3900,-
Vest for Storebælt - 4500,-

Honorar for 45 min. fore­stilling, inkl. transport. Book Klovnen Tapé her!
Tapé optræder som trylleklovn
© Henrik Rasmussen

Klovnen Tapé, Henrik Rasmussen, Smedeland 7, 2600 Glostrup
Kontakt