Tapé jonglerer med cigarkasser

Hyleskæg cirkus-forestilling for hele skolen

Med sin cirkusforestilling rej­ser klov­nen og artis­ten Tapé landet tyndt og har gennem årene optrådt for tusind­vis af skolebørn.

Tapé er ikke blot en klovn men han mes­trer også flere klassiske cirkus­discipliner. Gennem 45 minut­ters magisk, musikalsk og helt ord­løs cirkus­fore­stilling, får han alle med - store som små.

citationstegnEndnu en gang tusind tak for din fantastiske forestilling. Det var et dejligt punktum for vores cirkusdag. I løbet af 40 minutter gennemlevede vi alle vores egen cirkusforestilling, da du jo mes­trer så mange forskellige ’cirkus-aktiviteter’. Vi oplever dig som både meget dygtig og rigtig sjov. Vi kan kun anbefale andre at bruge dig! Du er bare god til at inddrage børnene i fore­stillingen."
– Børn, pædagoger og lærere
i indskolingen på Højby Skole
Andre skoler skriver ››

5 gode grunde til at vælge Klovnen Tapé
til jeres næste skolearrangement:

  • Cirkusforestillingen rammer bredt. Forestillingens nonverbale humor virker på tværs af aldersgrupper og giver et godt fælles­grin.
  • Stor variation. I får højtflyvende tempojonglering, klovnede balancer og vilde (tøj)dyr. Ja, alt hvad der hører en rigtig cirkus­forestilling til.
  • Erfaring fra flere hundrede forestillinger. Tapé har arbejdet professionelt med klovneri i over 25 år. Med hans lange erfaring og evne til at improvisere kan han fange selv det mest ivrige børnepublikum.
  • Publikum får en aktiv rolle i forestillingen. Undervejs i cir­kusforestillingen bliver der brug for en hjælpende hånd fra publi­kum. Udvalgte børn og voksne får mulighed for at blive cirkus­stjerne for en stund.
  • Publikumsantal er underordnet. Forestillingen kan f.eks. spil­les for hele skolen på én gang.
Book klovnen til dit næste skolearrangement - kontakt Klovnen Tapé
billede af cirkusklovn

Klovnen Tapé har optrådt til skolefester, skoleafslutninger, faste­lavns- og julearrangementer, cirkusemneuger eller bare en af de sær­lige dage, hvor skoleskemaet bliver droppet og gymnastiksalen fyldt med forvent­ningsfulde unger.

Cirkusforestilling i Farum

Honorar 2018/2019:

Øst for Storebælt - 3900,-
Vest for Storebælt - 4500,-

Honorar for 45 min. fore­stilling, inkl. transport. Book Klovnen Tapé her!
Cirkusnummer
© Henrik Rasmussen

Klovnen Tapé, Henrik Rasmussen, Smedeland 7, 2600 Glostrup
Kontakt