klischniggGiv yndlingsbørnene en ordentlig grinetur med en artist, som kan klov­ne så man får mavekrampe

Klovnen Tapé er en af konge­rigets travleste klovne. De sidste 25 år har han hvert år underholdt tusindvis af børn og voksne til blandt andet familiearrangementer i firmaer.

Tapé har specialiseret sig i at klovne for både børn og voksne. Humoren kører på flere planer samtidigt sådan at der er noget for både store og små og alle får en god oplevelse sammen - fra lille Ib på tre år til gamle Gerda på 80.

citationstegnGodt nok havde jeg hørt, at det skulle være sjovt for både børn og voksne, men det var mere end det. Professionelt, perfekt, performance, perlende, pragtfuldt. Dejligt selv at kunne grine, skønt at se børnenes begejstring. Tak for underholdningen."
– Kirsten Ask, direktionssekretær, Lif
Andre firmaer skriver ››

balancenummerTapé kan ikke bare klovne, han er faktisk også en dygtig artist. Han kan spille mu­sik, lave slangemenneskenumre, jong­lere og balan­cere. Alt sammen uden at sige ét eneste ord. Tapés kropssprog og mimik taler nemlig for sig selv. Den mimiske form er perfekt til klovne - for uden ord kan der kommunikeres på tværs af alders- og kulturforskelle - ja, selv chefen kan være med!

Oplev når Tapé balancerer en vaske­bjørn på panden, får en tilskuer til at trylle, eller når han viser hvordan en jonglør skræller kartofler, eller når han tager begge ben på nakken.

Forestillingen varer 45 minutter og kan spilles inden- eller udendørs, som det nu passer bedst. Publikumsantallet er under­ordnet.


Book Klovnen Tapé til jeres næste familiearrangement i virksomheden og få grundigt motioneret grinemusklerne!
klovnenummer

Honorar 2018/2019:

Øst for Storebælt - 3900,-
Vest for Storebælt - 4500,-

Honorar for 45 min. fore­stilling, inkl. transport. Book Klovnen Tapé her!
jonglering
© Henrik Rasmussen

Klovnen Tapé, Henrik Rasmussen, Smedeland 7, 2600 Glostrup
Kontakt