Portræt af Klovnen Tapé

Få besøg af klovnen uden ord

Klovnen Tapé besøger hvert år en række af landets biblio­teker for at under­holde børn og voks­ne. Som mimisk klovn er han brillant til ordløs kom­mu­nikation og en efter­tragtet klovn – også blandt bøger og ord!


Lykkedes det mon til sidst for klovnen?

Tapé er klovnen, som bakser med hverdagens små problemer. Hatten driller og hopper hele tiden af, vaskebjørnen i kassen lystrer ikke, tungen sidder fast i kazoo'en, når han forsøger at spille på den. Men på trods af alle udfordringerne lykkedes det ham alligevel at gen­nem­føre sine helt specielle og fantastiske, artistiske krumspring. Ikke mindst fordi børnene hjælper klovnen undervejs.

citationstegnEn forrygende og flot forestilling. Børnene var meget begejs­trede og jublede. Klovnen Tapé har et tæt samarbejde med publi­kum og er god til at underholde børn i alle aldre. Jeg synes også, at Klovnen Tapé er meget alsidig – og sidst, men ikke mindst har vi fået rigtig mange tilkendegivelser fra vores lånere. Vi har haft Klovnen Tapé til at underholde i et vinterferieprogram og igen til vores 100-års-jubilæum, så derfor kan jeg varmt anbefale Klovnen Tapé."
– Inger-Lise Westergaard, Struer Bibliotek
Andre biblioteker skriver ››

balance med 12 cigarkasserKlovnen med de mange kasketter

Klovnen Tapé er nemlig ikke bare en klovn, han er også en dygtig jonglør, trylle­kunstner, musiker og slange­men­neske. Alsidigheden og blandingen af cirkus og komik gør at klovnen rammer plet på tværs af alders­grupper. Fra lille Ole på tre, seje Sigurd på 14 op til bedste­mor over 80.

Klovnen spiller opera på klokkespil, ba­lancerer næsten ægte vaskebjørn på næsen, jonglerer højt op i luften, tager bogstaveligt talt benene på nakken og får en tilskuer til at trylle næsten uden hjælp. Hele molevitten er ledsaget af de herlige komiske indfald og improvi­sation med publikum og inddragelse af børn­ene.

Klovnen siger ikke et kvæk

Klovnen kommunikerer med publikum med ansigtsmimik og krops­sprog. Ord­ene er overflødige – kroppen kan tale!

Forestillingen varer 45 min. Eneste krav til spillepladsen er fri gulvplads på 3x4 meter. Forestillingen kan spilles uden­dørs eller inden­dørs og publikumsantallet er ubegrænset så længe alle kan se.

Klovnen balancerer med fire bolde samtidigt

Honorar 2018/2019:

Øst for Storebælt - 3900,-
Vest for Storebælt - 4500,-

Honorar for 45 min. fore­stilling, inkl. transport. Book Klovnen Tapé her!
publikum prøver
© Henrik Rasmussen

Klovnen Tapé, Henrik Rasmussen, Smedeland 7, 2600 Glostrup
Kontakt