Klovnen Tapé jonglerer

Klovneri, der får aktiveret lattermusklerne

Fnisende, smilende og stor­grinende børn i SFO'en! Det er resultatet, når Klovnen Tapé leverer klovneri og artisteri med indlevelse og et glimt i øjet.

Skolebørn er det perfekte cirkuspublikum! De er med på klovnerierne, på de skøre ind­fald og vanvittige ansigtsudtryk, men samtidigt er de også så store, at de godt kan se, at det der med f.eks. at tage beg­ge ben på nakken eller at jonglere med fire ringe, mens man balancerer 12 cigar­kasser på panden, det er altså ret sygt – på den gode måde.

citationstegnVi her i SFO Junglehuset, er stadig imponeret over at du, Klovnen Tapé, formåede at underholde på en sådan måde, at 150 børn i en time var i en helt anden verden. Vi sad forbløffet, impo­neret, til tider lidt chokeret, men frem for alt var vi bare under­holdt på en måde, så der ikke fandtes en lattermuskel tilbage i kroppen, der ikke var overanstrengt"
– Børn og Personale, Skolefritidsordningen Aars Skole
Andre SFO´er skriver ››

En på fællesopleveren…

Artisten og Klovnen Tapé har gennem 25 år specialiseret sig i netop at blande klassisk klovneri med imponerende artisteri. Blandingen gør, at både store og små elever kan være med og får en god oplevelse. Ungerne får lov at give klovnen en hjælpende hånd undervejs, og publi­kum er hele tiden en aktiv del af forestillingen.

Klovneri uden ord

Tapé tryller, klovner, spiller musik, jonglerer, balancerer og laver slange­menneske-numre alt sammen uden at sige et muk. Kommunika­tionen med børnene foregår med ansigtsmimik og stort krops­sprog. Det ordløse klovneri virker intenst og nær­værende.

Få 40 minutters forestilling med:

  • Klovneri
  • Jonglering og balancekunst
  • Slangemenneskenumre
  • Musik
  • Trylleri og magi
  • Kropssprog og mime
Kontakt Klovnen Tapé og få latterkrampe i SFO'en

Tapé med ben på nakken

Praktiske info

Forestillingen kan spilles udendørs i godt vejr eller indendørs i SFO'en eller gymnastiksalen. Der er ingen tekniske krav til forestillingen (mørke­lægning, scene, strøm m.v.) da lyd­anlægget er batteridrevet og scenen består af et manegetæppe, som er meget fleksi­belt. Tilskuer­antallet er ubegrænset.Klovneri

Honorar 2018/2019:

Øst for Storebælt - 3900,-
Vest for Storebælt - 4500,-

Honorar for 45 min. fore­stilling, inkl. transport. Book Klovnen Tapé her!
publikum prøver
© Henrik Rasmussen

Klovnen Tapé, Henrik Rasmussen, Smedeland 7, 2600 Glostrup
Kontakt