Klovn med ben bag nakken

Klovnerier i kirken for hele familien

Klovnen Tapé laver klovnerier som får sognebørnene til at sprutte af grin.

På femogtyvende år rejser Klovnen Tapé rundt over hele landet med sin morsomme en­mands-cirkusforestilling. Mange sogne og kirker har gennem årene haft for­nøjelse af Tapés klovnerier f.eks. som et under­holdende indslag efter børne­guds­tjene­sten, til dåbs­jubilæet eller børne­dagen i præste­gårdshaven.

Tapé laver ikke bare klovnerier, han er faktisk et helt enmands-cirkus. Tapé kombinerer klov­nerierne med musik, mi­me, magi, jong­lerings- og slangemen­neske­numre.

Alsidigheden gør, at hele familien kan være med og får en god oplevelse sam­men og noget at tale om bagefter.

citationstegnKlovnen Tapé tryllebandt bå­de børn og voksne i Husumvold Kirke. En skøn blanding af gøgl og klovnerier, som fik gang i lat­termusklerne hos alle. Tapé skal bare opleves!"
- Mads Davidsen, sognepræst, Husumvold Kirke

Læs hvad andre sogne skriver ››
Boldspin

Ordløse klovnerier

Tapés klovnerier ledsages af musik og lyde, men Tapé siger ikke et eneste ord. Hans kropssprog og mimik siger det hele og gør at forestillingen rammer plet på tværs af kultur- og aldersforskelle. Den ordløse komik passer også fint til kirke­rum og sognegård, hvor man måske ikke ønsker en for kon­fron­terende og plat komik.

Forestillingen varer 45 minutter og er meget fleksibel hvad angår spille­sted - den kan spilles udendørs til børneguds­tjenesten eller i sogne­gården eller kirke­rummet.


Kontakt Klovnen Tapé og få herlige klovnerier.
Klovnerier i Farum

Honorar 2018/2019:

Øst for Storebælt - 3900,-
Vest for Storebælt - 4500,-

Honorar for 45 min. fore­stilling, inkl. transport. Book Klovnen Tapé her!
Klokkespil i Kirke Saaby Kirke
© Henrik Rasmussen

Klovnen Tapé, Henrik Rasmussen, Smedeland 7, 2600 Glostrup
Kontakt