Cigarkasse-jonglering

Skrupskør og impone­rende underholdning for børn!

Komik og klovnegags er god underholdning for børn, men når Tapé optræder, er det ikke bare ”falden på halen”, han er nemlig foruden at væ­re en rigtig sjov klovn og­så en dygtig cirkusartist.

Med hans artistiske kunnen og store kropssprog rammer han plet både hos de helt små publikummer og hos deres søskende, forældre og bedste­forældre.

Tapé har gennem 25 år leveret under­holdning for børn og voksne for blandt andet han­delsstandsforeninger, fagforenin­ger, beboerforenin­ger, kulturelle for­eninger og lign. Hans fore­stillinger er den perfekte under­holdning, hvis hele familien skal kunne grine sammen og have noget at snakke om bagefter.

citationstegnVi havde fået Klovnen Tapé til at optræde for børn og vok­sne. Det blev en helt forrygende eftermiddag – jubelen ville ingen ende tage. Tapé var simpelthen fantastisk. En sand ekvilibrist i alle genre – akrobat – jonglør – tryllekunstner – musik og klovn. Vi fik alle rørt lattermusklerne. Børnene levede helt med og det samme gjorde vi voksne. Flere af de voksne var helt våde i an­sigterne af at grine og det er godt i en verden, hvor mange desværre har glemt, hvor vigtigt det er at le."
– Ole Wichmann og Joanne Jensen, Ishøj Sejlklubs Juniorafdeling
Andre foreninger skriver ››
Tapé slår knuder på sig selv

Visuel komisk underholdning

Tapé siger ikke et eneste ord, men til gengæld slår han knuder på sig selv, jonglerer med gafler og kartofler, ba­lancerer med en næsten ægte vaske­bjørn på panden og får en tilskuer til at trylle! Forestillingen veksler mellem komiske klovnerier og imponerende artistiske krumspring. Det ene øjeblik får han tungen i klemme i mundhar­pen, det næste balancerer han 12 cigarkasser på panden, mens han jonglerer!

Forestillingen varer 45 minutter og kan spilles stort set overalt. Tapé har brug for en spilleplads på 3x4 meter, men ellers er der ingen øvrige krav – udover godt vejr hvis forestillingen skal spilles udendørs.

Leder du efter underholdning for børn og deres voksne, som tales om længe efter? - så book Klovnen Tapé til jeres næste familiearrangement i din forening.

Underholdning for børn

Honorar 2018/2019:

Øst for Storebælt - 3900,-
Vest for Storebælt - 4500,-

Honorar for 45 min. fore­stilling, inkl. transport. Book Klovnen Tapé her!
Balancenummer
© Henrik Rasmussen

Klovnen Tapé, Henrik Rasmussen, Smedeland 7, 2600 Glostrup
Kontakt