Her fra Gnisten kan jeg/vi kun komme med masser af aner­kendel­ser for en fantastisk og gennemtænkt forestilling. Vi oplevede en lille time, hvor børn og voksne sammen var tryllebundet af Klovnen Tapés univers i den ”røde arena”. Helt uden ord og meget professionelt gen­nemført... [læs mere]"
 Rie, Gnisten, Bramming

Få besøg af en trylleklovn med magisk kontakt med børnene!

Børneunderholdningen i børne­haven vil for mange børn være det før­ste møde med en rigtig trylleklovn og måske endda første gang man oplever, hvad det vil sige at se en teater­fore­stilling, så det gælder om at skabe trygge rammer og god positiv kontakt med børnene.

Børneunderholdning med musik, mime, cirkus og masser af skøre klovnenumre

Klovnen Tapé har en tilpasset version af sin forestilling som er skræddersyet til de mindste børn. Forestillingen er specielt velegnet for børnehaver og al­dersintegrerede institutioner. Tapé starter stille og roligt ud med at sminke sig foran og snakke lidt med børnene. Når sminken er lagt og publikum blevet trygge, så kan forestillingen begynde.


Klovnen Tapé balancerer fire bolde

Visuel og kropslig børneunderholdning de mindste kan være med til

Trylleklovnen siger ikke et eneste ord i forestillingen. Tapé kom­muni­kerer kun med kropssprog og lyde, så ordene kommer ikke i vejen for forstå­elsen hos de mindste børn. Desuden har forestillingen ikke et komplice­ret handlingsforløb, som man skal kunne følge med i. Til gen­gæld er showet fyldt med spændende trylleri, jonglering, slange­menne­skenumre og selvfølgelig en masse skøre klovnerier.

Honorar 2019

Øst for Storebælt

3750,-

Vest for Storebælt

4250,-

Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport

”Tak for en dejlig, sjov og dygtigt leveret åbning på vores sommerfest i Krudthuset. Dit blik for aldersgruppen 0-6 år var spot on og både børn og voksne følte os supergodt underholdt. Med en god blanding af klovnerier, jongleren og inddragelse af publikum i dit flotte show, fik du alle med. Vi vender helt sikkert tilbage efter mere, næste gang vi har et lignende arrangement”

  Bo Abrahamsson, Krudthuset

Bestil et godt grin til store og små

Ring på telefon 33221120

Børneunderholdning med børnene i centrum

Klovnen Tapé inddrager på fineste vis børnene i forestillingen. Hans 27 års erfaring med børnepublikummer i alle aldre gør, at han har en god fornemmelse af hvem som vil få en god oplevelse af at være i centrum. Efter forestillingen får alle børnene mulighed for at hilse på Klovnen og de får også mulighed for at prøve at gøre trylleklovnen et par kunster efter.


Forestillingen varer 45 min. med intro uden sminke. Kan spilles ude og inde og kræver blot en spilleplads på 3x4 m.

Klovnen Tapé spiller på klokkespil

"... Det er normalt det auditive der fanger så små børns op­mærksomhed – men du fangede dem gennem kun det visuelle og havde god kontakt til dem som de forstod – og dette var en flot kunst du kunne. Jeg fik kun positive tilbagemeldinger fra mine kollegaer – så som, at du var dygtig, fangede og ikke "skræm­mende" – som nogle udklædningsfolk normalt kan virke på små børn."

- Tina, Børnehuset Pelikanen, Frederiksberg

Kontakt Klovnen Tapé
på telefon: 33221120
eller via formularen

Direkte kontakt med kunstneren betyder klare aftaler, hurtigt svar og ingen dyre mellemled.

Klovnen Tapé - Hatten hopper af