Hyleskæg cirkusforestilling for hele skolen

Klovnen Tapé

Med sin cirkusforestilling rej­ser klov­nen og artis­ten Tapé landet tyndt og har gennem årene optrådt for tusind­vis af skolebørn.

Tapé er ikke blot en klovn men han mes­trer også flere klassiske cirkus­discipliner. Gennem 45 minut­ters magisk, musikalsk og helt ord­løs cirkus­fore­stilling, får han alle med - store som små.

5 gode grunde til at vælge Klovnen Tapé
til jeres næste skolearrangement:

  1. Cirkusforestillingen rammer bredt. Forestillingens nonverbale humor virker på tværs af aldersgrupper og giver et godt fælles­grin.
  2. Stor variation. I får højtflyvende tempojonglering, klovnede balancer og vilde (tøj)dyr. Ja, alt hvad der hører en rigtig cirkus­forestilling til.
  3. Erfaring fra flere hundrede forestillinger. Tapé har arbejdet professionelt med klovneri i over 25 år. Med hans lange erfaring og evne til at improvisere kan han fange selv det mest ivrige børnepublikum.
  4. Publikum får en aktiv rolle i forestillingen. Undervejs i cir­kusforestillingen bliver der brug for en hjælpende hånd fra publi­kum. Udvalgte børn og voksne får mulighed for at blive cirkus­stjerne for en stund.
  5. Publikumsantal er underordnet. Forestillingen kan f.eks. spil­les for hele skolen på én gang.


Klovnen Tapé jonglerer med cigarkasser

Honorar 2021

Øst for Storebælt

3700,-

Vest for Storebælt

4200,-

Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport

Bestil et godt grin til store og små

Ring på telefon 33221120

"Endnu en gang tusind tak for din fantastiske forestilling. Det var et dejligt punktum for vores cirkusdag. I løbet af 40 minutter gennemlevede vi alle vores egen cirkusforestilling, da du jo mes­trer så mange forskellige ’cirkus-aktiviteter’. Vi oplever dig som både meget dygtig og rigtig sjov. Vi kan kun anbefale andre at bruge dig! Du er bare god til at inddrage børnene i fore­stillingen."

– Børn, pædagoger og lærere
i indskolingen, Højby Skole
"Hvis man har den fordom, at en klovn er en fjollet person, der bare render rundt og falder på halen hele tiden, så gør Tapé så absolut denne fordom til skamme. Med sin udtryksfulde mimik og dygtige jonglering med hvad som helst, har han fat i sit pu­blikum fra første til sidste sekund, og alle morer sig herligt. Der er ikke kun smil, men grin på alles ansigter hele forestillingen igennem. Tak for god underholdning!"
– Ferslev Skole
...Musikalsk, poetisk, humoristisk og… artistisk helt i top, - det var ikke bare skæve gags og snyd, men også jonglering og akrobatik på flot niveau. Som kick-start på skolens årstema om kommunikation kunne vi ikke have fundet en bedre illustration af kropssprog og mime!"  [Læs mere her]
– Søholmskolen, Jystrup
Klovnen Tapé balancerer med fire bolde

Klovnen Tapé optræder på skoler med sin cirkusforestilling ...

... til skolefester, skoleafslutninger, faste­lavns- og julearrangementer, cirkusemneuger eller bare en af de sær­lige dage, hvor skoleskemaet bliver droppet og gymnastiksalen fyldt med forvent­ningsfulde unger.

Fakta om forestillingen:

Aldersgruppe:

3-103 år

Varighed:

45 min.

Tekniske krav:

Ingen

Antal tilskuere:

Ubegrænset

Forestillingen kan spilles indendørs eller udendørs (i godt vejr)

Kontakt Klovnen Tapé og få besøg af en klovn, der er lidt ud over det sædvan­lige!

"Tusind tak for sidst. Du var en kæmpe succes!!! Både børn og voksne havde ondt i maverne af latter efter din forestilling på Herstedøster Skole i november måned. På trods af flere voksenforbehold mod klovne, formåede du på ganske kort tid at ændre synet på klovnen til en fantastisk humoristisk og underholdende størrelse. Jeg regner bestemt med, at vi mødes igen."
– Martin Greve Korsbæk, Herstedøster Skole

Kontakt Klovnen Tapé
på telefon: 33221120
eller via formularen

Direkte kontakt med kunstneren betyder klare aftaler, hurtigt svar og ingen dyre mellemled.

Klovnen Tapé - Hatten hopper af