Tak for en helt igennem vellykket eftermiddag. Det var helt for­rygende, og både børn og voksne var meget betaget af din kunnen både som klovn og jonglør – du kan dit kram. Vi håber at få fornøjelsen af at opleve dig en anden gang!"
– Inger-Margrethe Jørgensen, Sludstrup

Klovn, artist, musikant, mimer, slange­menneske i en og samme person!

​Tapé er en klovn, som gennem de sidste 27 år har rejst landet tyndt og optrådt med sit en-mands-cirkusshow. En fore­stilling, som mikser cirkus, komik, mime og klovnenumre. Alsidig­heden gør, at forestillingen rammer bredt og begejst­rer både store og små.

Alsidig klovn, som holder
publikum tryllebundet!

​Tapé folder sig ud med guitarspil med noderne balancerende på panden, opera-musik på kobjælder, tårnhøje balancer, dressur med næsten ægte vaskebjørn og ikke mindst et “benene på nakken-num­mer”. Alt sammen udført i højt tempo og i tæt samspil med publikum, som også får en aktiv rolle flere gange undervejs i fore­stillingen.

Mimisk og ordløs klovn

Forestillingen er en hyldest til det kropslige udtryk. Det hele foregår nemlig uden ord, da Klovnen Tapé udelukkende kommunikerer via kropssprog og mi­mik understreget af musik og lyde. En klovn skal selvfølgelig først og fremmest være morsom men det gør jo ikke noget at man samtidigt imponeres over hvor meget man egentligt kan udtrykke uden ord.


Klovnen Tapé jonglerer stående med det ene ben bag nakken

Honorar 2019

​Øst for Storebælt

3750,-

Vest for Storebælt

4250,-

​Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport

​Bestil et godt grin til store og små

​Ring på telefon 33221120

"Hvis man har den fordom, at en klovn er en fjollet person, der bare render rundt og falder på halen hele tiden, så gør Tapé så absolut denne fordom til skamme. Med sin udtryksfulde mimik og dygtige jonglering med hvad som helst, har han fat i sit pu­blikum fra første til sidste sekund, og alle morer sig herligt. Der er ikke kun smil, men grin på alles ansigter hele forestillingen igennem. Tak for god underholdning!"
– Ferslev Skole

"Du skal vide, at du endnu engang præsterede en forestilling, som store og små talte meget om efterfølgende. Jeg hørte flere voksne sige, at de kom til at le alt for højt, men de fandt dog ud af, at de ikke var alene om det.Så herfra skal lyde en dybtfølt tak for en fantastisk rejse ind i dit univers, uden de mange ord, men med en fabelagtig fornemmelse for tid, sted og publikums behov."


– Ulla K. Brommann, Rinkenæs Skole
Klovnen Tapé balancerer hat på hovedet

Forestillingen indeholder: 

  • Klovn
  • Magi
  • Musik
  • Jonglering
  • ​Balancekunst
  • ​Slangemenneske
  • ​Artisteri
  • ​Mime

​​Fakta om forestillingen:

​Aldersgruppe:

​3-103 år

​Varighed:

​45 min.

​Tekniske krav:

​Ingen

​Antal tilskuere:

​Ubegrænset

​Forestillingen kan spilles indendørs eller udendørs (i godt vejr)

Kontakt Klovnen Tapé og få besøg af en klovn, der er lidt ud over det sædvan­lige!

"Tusind tak for sidst. Du var en kæmpe succes!!! Både børn og voksne havde ondt i maverne af latter efter din forestilling på Herstedøster Skole i november måned. På trods af flere voksenforbehold mod klovne, formåede du på ganske kort tid at ændre synet på klovnen til en fantastisk humoristisk og underholdende størrelse. Jeg regner bestemt med, at vi mødes igen."

– Martin Greve Korsbæk, Herstedøster Skole

"Vi her i SFO Junglehuset, er stadig imponeret over at du, Klovnen Tapé, formåede at underholde på en sådan måde, at 150 børn i en time var i en helt anden verden. Vi sad forbløffet, imponeret, til tider lidt chokeret, men frem for alt var vi bare underholdt på en måde, så der ikke fandtes en lattermuskel tilbage i kroppen, der ikke var overanstrengt."

- Børn og Personale, Skolefritidsordningen Aars Skole

​Kontakt Klovnen Tapé
på telefon: 33221120
eller via formularen ​

​​Direkte kontakt med kunstneren betyder klare aftaler, hurtigt svar og ingen dyre mellemled.

Klovnen Tapé - Hatten hopper af