... Det var en oplevelse, at se børnenes umiddelbare glæde og store indlevelse i din optræden, humoren kører på flere plan, så du fanger alle ind uanset udviklingsniveau og alder. "

– Michael Rasmussen, Skolen ved Stadion

Gøgl og komik for tilskuere med særlige udfordringer

Klovnen Tapé har i mere end 27 år underholdt med gøgl og komik på et stort antal skoler, special­institu­tioner og foreninger for børn og vok­sne med fysiske og psykiske handicap.


Tapé er en erfaren artist, med sans for situa­tionen, som involverer sit publi­kum uden at være grænse­overskrid­ende og lader sig ikke ryste af til­skuere, som måske reagerer lidt utradi­tionelt.


Gøgl – alle kan følge med til


Forestillingen består hovedsagligt af gøgl og visuel komik uden kom­plicerede handlings­forløb og dialog. Dette gør, at man kan være med uanset handicap og udvik­lingsniveau.

Bestil et godt grin til store og små

Ring på telefon 33221120Klovnen Tapé balencerer to store bolde ovenpå hinanden

Honorar 2021

Øst for Storebælt

3700,-

Vest for Storebælt

4200,-

Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport

"Klovnen Tapé formåede at fange vores børn med en forestilling, der var fyldt med gøgl og sjov. De grinede og var opmærksomme – hvilket havde en dejlig afsmittende effekt på pædagoger og forældre. Klovnen Tapés mimik og kropssprog var så tydelige, at vores børn med autisme kunne sidde stille og være fanget i en halv time."


– Heidi Højgaard Petersen, Specialbørnehaven Skovbrynet
"Vi og vores medlemmer synes at det var en kanon god forestilling. Fedt at du fik vores udviklingshæmmede børn så meget med. Vi kan varmt anbefale dig, også til handicappede, alle kan være med - også dem uden ret meget sprog. Så vi fik absolut kun positive tilbagemeldinger, og vi snakkede faktisk om at vi sagtens kunne booke dig en anden gang."
- Zenia Thorsen, UBS
Klovnen Tapé jonglerer stående med det ene ben bag nakken

Nærværende, original under­holdning med stor variation og "waw-effekt"

Tapé tager blandt andet begge ben på nakken, balancerer 12 cigarkasser på hovedet og spiller operamusik på ko­bjælder.

Forestillingen varer 45 minutter, fore­går helt uden ord og indeholder masser af musik, gøgl, slange­menneske­numre, jong­leringstricks, trylleri og en masse skøre klovne­gags.


Book Klovnen Tapé her

"... Trylleri, gøgl, akrobatik samt livlig baggrundsmusik fyldte salen den hele time med stor variation. Hans mimik er så ene­stående, at ordene bliver overflødige, hvilket alt sammen gør, at showet er for alle uanset udviklingsniveau og alder. Tak for en stor oplevelse ud over det sædvanlige – og på gensyn næste gang."

– Børn og personale fra Skolen i Ryparken

Kontakt Klovnen Tapé
på telefon: 33221120
eller via formularen

Direkte kontakt med kunstneren betyder klare aftaler, hurtigt svar og ingen dyre mellemled.

Klovnen Tapé - Hatten hopper af