Både børn og voksne må totalt overgive sig til latteren, når Klovnen Tapé med sin mimik og sit kropssprog uden et ord fremfører sine klovne- og tryllenumre. Det er suverænt god underholdning."

– Jette Anderson, MalacoLeaf

Giv yndlingsbørnene en ordentlig grinetur med en artist, som kan klov­ne så man får mavekrampe!

Klovnen Tapé er en af konge­rigets travleste klovne. De sidste 27 år har han hvert år underholdt tusindvis af børn og voksne til blandt andet familiearrangementer i firmaer.


Tapé har specialiseret sig i at klovne for både børn og voksne. Humoren kører på flere planer samtidigt sådan at der er noget for både store og små og alle får en god oplevelse sammen - fra lille Ib på tre år til gamle Gerda på 80.


Klovnen Tapé med benet bag nakken

Visuel og kropslig børneunderholdning de mindste kan være med til

Tapé kan ikke bare klovne, han er faktisk også en dygtig artist. Han kan spille mu­sik, lave slangemenneskenumre, jong­lere og balan­cere. Alt sammen uden at sige ét eneste ord. Tapés kropssprog og mimik taler nemlig for sig selv. Den mimiske form er perfekt til klovne - for uden ord kan der kommunikeres på tværs af alders- og kulturforskelle - ja, selv chefen kan være med!Honorar 2021

Øst for Storebælt

3700,-

Vest for Storebælt

4200,-

Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport

” Godt nok havde jeg hørt, at det skulle være sjovt for både børn og voksne, men det var mere end det. Professionelt, perfekt, performance, perlende, pragtfuldt. Dejligt selv at kunne grine, skønt at se børnenes begejstring. Tak for underholdningen."


– Kirsten Ask, direktionssekretær, Lif

”Alle tiders arrangement for børn i alle aldre. Stor underholdning – også for de voksne. Det er skønt at se, hvordan man uden brug af ord kan få så mange til at forstå og deltage. Perfekt tidsramme. Bestemt underholdning, som vi varmt kan anbefale."


– Wonsild & Søn A/S

Bestil et godt grin til store og små

Ring på telefon 33221120

En klovn, som KAN noget

Oplev når Tapé balancerer en (næsten) ægte vaske­bjørn på panden, får en tilskuer til at trylle, eller når han viser hvordan en jonglør skræller kartofler, eller når han tager begge ben på nakken. 


Forestillingen varer 45 minutter og kan spilles inden- eller udendørs, som det nu passer bedst. Publikumsantallet er under­ordnet.


Book Klovnem Tapé til jeres næste familiearrangement i virksomheden og få grundigt mutioneret grinemusklerne!


Klovnen Tapé jonglerer med ringe og balancerer 12 cigarkasser på panden samtidigt

”Klovnen Tapé var en stor succes for både voksne, børn og sågar baby’er. Han formodede at fange alle børnene på deres niveau og inddrage børnene selv. Vi vil varmt anbefale Tapé til enhver”


Julie Damhøj Lønge Bruun, DK Hostmaster A/S

"Igennem mange år har vi her hos ABB holdt juletræsfest for ansatte og deres familier, og igennem årene har vi set mange gode optrædende kunstnere. Der skal derfor meget til for at imponere et så ”forkælet” publikum, men i år lykkedes det! Klovnen Tapé kom, så og sejrede, og tog både børn og voksne med storm! Han kommer meget stilfærdigt ind på scenen, men inden vi får set os om, har han med få og enkle remedier fuldstændig tryllebundet alle med sin sjove optræden og også sine akrobatiske evner med både bolde, ringe og alt muligt andet. Tusind tak for et godt show ;o)"


Bente Lindholm Sørensen, ABB A/S

Kontakt Klovnen Tapé
på telefon: 33221120
eller via formularen

Direkte kontakt med kunstneren betyder klare aftaler, hurtigt svar og ingen dyre mellemled.

Klovnen Tapé - Hatten hopper af