Det var en fantastisk forestilling. Der var god balance mellem klovneri og artisteri. Du formåede at fange alle aldersgrupper, selv de store drenge, der ellers ikke ville lade sig rive med. Tiden gik utrolig hurtigt, og vi har kun hørt meget positive tilbagemeldinger."
- Børn og personale fra Fristedet, Gislev

Klovneri, der får aktiveret lattermusklerne

Fnisende, smilende og stor­grinende børn i SFO'en! Det er resultatet, når Klovnen Tapé leverer klovneri og artisteri med indlevelse og et glimt i øjet.


Skolebørn er det perfekte cirkuspublikum! De er med på klovnerierne, på de skøre ind­fald og vanvittige ansigtsudtryk, men samtidigt er de også så store, at de godt kan se, at det der med f.eks. at tage beg­ge ben på nakken eller at jonglere med fire ringe, mens man balancerer 12 cigar­kasser på panden, det er altså ret sygt – på den gode måde.

En på fællesopleveren…

Artisten og Klovnen Tapé har gennem 27 år specialiseret sig i netop at blande klassisk klovneri med imponerende artisteri. Blandingen gør, at både store og små elever kan være med og får en god oplevelse. Ungerne får lov at give klovnen en hjælpende hånd undervejs, og publi­kum er hele tiden en aktiv del af forestillingen.

Klovneri uden ord

Tapé tryller, klovner, spiller musik, jonglerer, balancerer og laver slange­menneske-numre alt sammen uden at sige et muk. Kommunika­tionen med børnene foregår med ansigtsmimik og stort krops­sprog. Det ordløse klovneri virker intenst og nær­værende.


Klovnen Tapé laver klovneri og artisteri

Honorar 2019

Øst for Storebælt

3750,-

Vest for Storebælt

4250,-

Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport

Bestil et godt grin til store og små

Ring på telefon 33221120

"Vi her i SFO Junglehuset, er stadig imponeret over at du, Klovnen Tapé, formåede at underholde på en sådan måde, at 150 børn i en time var i en helt anden verden. Vi sad forbløffet, impo­neret, til tider lidt chokeret, men frem for alt var vi bare under­holdt på en måde, så der ikke fandtes en lattermuskel tilbage i kroppen, der ikke var overanstrengt"
– Børn og Personale, Skolefritidsordningen Aars Skole

"Ekstra nummer, ekstra nummer!" Ordene nærmest druknede i bifaldet, da Klovnen Tapé takkede af efter sin eminente forestilling. Det var pragtfuldt at se børn og voksne så tryllebundne. 1.000 tak for et perfekt show."

– Inger Falk, Ny Holte SFO
Klovnen Tapé med benet bag nakken

Få 40 minutters forestilling med:

 

  • Klovneri
  • Jonglering og balancekunst
  • Slangemenneskenummer
  • Musik
  • Trylleri og magi
  • Kropssprog og mime

Praktiske info

Forestillingen kan spilles udendørs i godt vejr eller indendørs i SFO'en eller gymnastiksalen. Der er ingen tekniske krav til forestillingen (mørke­lægning, scene, strøm m.v.) da lyd­anlægget er batteridrevet og scenen består af et manegetæppe, som er meget fleksi­belt. Tilskuer­antallet er ubegrænset.

"Der sad 280 forventningsfulde børn, som alle fik en skøn oplevelse. Du forstod at fange deres opmærksomhed fra start til slut. Vi har taget billeder af børnene, og et eneste vi har, er glade smilende, grinende børn. Du var med til at gøre vores arrangement til en succes, og det takker vi dig for."
- Sus­anne Weisdoff, SFO Strandskolen

Kontakt Klovnen Tapé
på telefon: 33221120
eller via formularen

Direkte kontakt med kunstneren betyder klare aftaler, hurtigt svar og ingen dyre mellemled.

Klovnen Tapé - Hatten hopper af