I Kirke Saaby Sogn har vi brugt Klovnen Tapé både i kirke og præstegård de sidste 4 år. Hver gang er det en succes. På en magisk måde formår han at tilpasse sig rum og situation. Han er en forrygende artist, elsket af både børn og voksne."
– Poul Joachim Stender,
sognepræst, Kirke Saaby

Klovnerier i kirken for hele familien

Klovnen Tapé laver klovnerier som får sognebørnene til at sprutte af grin.

På syvogtyvende år rejser Klovnen Tapé rundt over hele landet med sin morsomme en­mands-cirkusforestilling. Mange sogne og kirker har gennem årene haft for­nøjelse af Tapés klovnerier f.eks. som et under­holdende indslag efter børne­guds­tjene­sten, til dåbs­jubilæet eller børne­dagen i præste­gårdshaven.


Tapé laver ikke bare klovnerier, han er faktisk et helt enmands-cirkus. Tapé kombinerer klov­nerierne med musik, mi­me, magi, jong­lerings- og slangemen­neske­numre. Alsidigheden gør, at hele familien kan være med og får en god oplevelse sam­men og noget at tale om bagefter.

Klovnen Tapé jonglerer stående med det ene ben bag nakken

"Klovnen Tapé tryllebandt bå­de børn og voksne i Husumvold Kirke. En skøn blanding af gøgl og klovnerier, som fik gang i lat­termusklerne hos alle. Tapé skal bare opleves!"


- Mads Davidsen, sognepræst, Husumvold Kirke

"Hvad ville vores 5-års dåbsjubilæum være uden Klovnen Tapé? Børnene lever i den grad med i forestillingen, der med sin underfundige humor også får de voksne til at overgive sig. Vi siger på gensyn til næste år!"

– Gerda Damsgaard, Elsted Kirke

Bestil et godt grin til store og små

Ring på telefon 33221120

Ordløse klovnerier

Tapés klovnerier ledsages af musik og lyde, men Tapé siger ikke et eneste ord. Hans kropssprog og mimik siger det hele og gør at forestillingen rammer plet på tværs af kultur- og aldersforskelle. Den ordløse komik passer også fint til kirke­rum og sognegård, hvor man måske ikke ønsker en for kon­fron­terende og plat komik.

Udendørs, i sognegården eller i selve kirkerummet

Forestillingen varer 45 minutter og er meget fleksibel hvad angår spille­sted - den kan spilles udendørs til børneguds­tjenesten eller i sogne­gården eller kirke­rummet.


Kontakt Klovnen Tapé og få herlige klovnerier i sognet.


Honorar 2021

Vest for Storebælt

4200,-

Øst for Storebælt

3700,-

Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport


Klovnen Tapé balancerer fire bolde

”Det var en fantastisk forestilling for hele familien. Klovnen Tapé havde fat i både store og små med sit fantastiske kropssprog og mimik, og da han viste sit benene på nakken-nummer eller holdt et stort antal ringe og andet i luften. Publikums reak­tioner efter Tapés optræden i Enghøj Sognegård efter tøndeslagning ved fastelavnsarrangement var klar: ’Ham må I have igen. Han var HELT fantastisk, og han er det bedste underholdning I nogensinde har haft!"


– Britta Nedergaard Hansen, Organist v. Enghøj Kirke

"Tid er noget mærkeligt noget, - den kan føles uendelig lang, og så kan den nærmest flyve afsted, så man bagefter undrer sig over, hvor den dog blev af.

Og sådan var det, da vi fik besøg af klovnen Tapé til vores sognearrangement. Folk i alle aldre sad dybt fokuserede og fulgte levende med i forestillingen, og alle uanset alder var enige om, at det var en formidabel forestilling.

Klovnen Tapé kan virkelig underholde, så man glemmer alt omkring sig, og bagefter føler, at verden er en forunderligt og nærmest magisk sted.

De varmeste anbefalinger gives hermed fra Gierslev sogn.

Andreas Norbjerg, sognepræst, Gislev sogn

Kontakt Klovnen Tapé
på telefon: 33221120
eller via formularen

Direkte kontakt med kunstneren betyder klare aftaler, hurtigt svar og ingen dyre mellemled.

Klovnen Tapé - Hatten hopper af