Klovnen Tapés forrygende optræden tog vejret fra de fleste. Publi­kum kunne mærke deres egne knogler, sener og muskler knage, da Tapé – som slangemenneske – tog begge ben på nakken. Efter hans show tilkendegav flere forældre, at det var noget af det bedste under­holdning, de længe havde set. Det er ikke sidste gang, vi inviterer Tapé til Frederikshavn."
– Michael Frederiksen, Frederikshavn

Slangemenneske, artist, mimiker og klovn i én person

Cirkus og klovneri er altid et populært indslag til byfesten eller festivalen og med Klovnen Tapé har man en original kunstner, som ikke bare er klovn men også op­træder som slangemen­ne­ske, artist, mimiker og jong­lør.

Med 27 års erfaring som klovn, artist og slange­menneske har Tapé den er­faring, som skal til for at levere en profes­sionel, vedkommende og underholdende oplevelse for hele familien. Mød klovnen, som slår knuder på sig selv, jonglerer med gafler og kar­tofler, balancerer 12 cigarkasser på panden, mens han jonglerer, får en tilskuer til at trylle eller tæmmer en drilsk vaske­bjørn. Alt sammen ledsaget af komiske indfald, stort kropssprog og leveret med et glimt i øjet.


Klovnen Tapé balancerer fire bolde

Ordløs komik

Tapé bruger ingen ord, han kommunikerer kun med mimik og krops­sprog. Den nonverbale stil giver en speciel, intens og nærværende stemning og gør forestillingen velegnet til publikum med forskellige kulturelle baggrunde og stor aldersspredning. Fore­stillingen er egnet til børn og barnlige sjæle fra 3-103 år!

Få 45 minutters klovneforestilling med musik, mime, magi, jonglering, slange­menneske­nummer og masser af mavelatter.

Honorar 2021

Øst for Storebælt

3700,-

Vest for Storebælt

4200,-

Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport

”Klovnen Tapé lavede et helt igennem professionelt og under­holdende show. Hverken børn eller voksne havde et øje tørt – selv de omkringstående dyr blev inddraget i showet.
Klovnen Tapé kan kun anbefales til alle, der ønsker et varmt, en­gageret og underholdende show.
Tak fra børn og voksne i Venge."

 
– Martin Skjødt Poulsen, Venge Byfest

Bestil et godt grin til store og små

Ring på telefon 33221120

Praktisk om forestillingen

De fysiske rammer omkring fore­stillingen består af et manege­tæppe på 4 meter i diameter. Manegen er af­græn­set af et tov. Lyd­ud­styret er batteri­drevet, så der skal ikke trækkes strøm. Hele mole­vitten kan op­sættes stort set over alt - ude såvel som inde. Tapé er i det hele taget en ret fleksibel artist – han er jo ikke slange­menne­ske for ingen­ting.

Klovnen Tapé spiller på klokkespil

Kontakt Klovnen Tapé
på telefon: 33221120
eller via formularen

Direkte kontakt med kunstneren betyder klare aftaler, hurtigt svar og ingen dyre mellemled.

Klovnen Tapé - Hatten hopper af