Hvor heldig kan man være? Skal engagere en klovn til underhold­ning for børnene til en fest i en kolonihave, søger på internettet og fin­der Klovnen Tapé. Hvad sker der? Ikke kun børnene, men også unge og voksne sidder tryllebundet, griner, klapper og bliver stadig forbløffede over Tapés næste trick ..." [Læs mere her]
– Birthe Pedersen, Haveforeningen Sundbo

Skrupskør og impone­rende underholdning for børn!

Komik og klovnegags er god underholdning for børn, men når Tapé optræder, er det ikke bare ”falden på halen”, han er nemlig foruden at væ­re en rigtig sjov klovn og­så en dygtig cirkusartist.


Grineflip for store og små

Tapé rammer plet med sin artistiske kunnen og store kropssprog hos både de helt små publikummer og hos deres søskende, forældre og bedste­forældre.

Tapé har gennem 27 år leveret under­holdning for børn og voksne for blandt andet han­delsstandsforeninger, fagforenin­ger, beboerforenin­ger, kulturelle for­eninger og lign. Hans fore­stillinger er den perfekte under­holdning, hvis hele familien skal kunne grine sammen og have noget at snakke om bagefter.

Visuel komisk underholdning

Tapé siger ikke et eneste ord, men til gengæld slår han knuder på sig selv, jonglerer med gafler og kartofler, ba­lancerer med en næsten ægte vaske­bjørn på panden og får en tilskuer til at trylle! Forestillingen veksler mellem komiske klovnerier og imponerende artistiske krumspring. Det ene øjeblik får han tungen i klemme i mundhar­pen, det næste balancerer han 12 cigarkasser på panden, mens han jonglerer!


Honorar 2021

Øst for Storebælt

3700,-

Vest for Storebælt

4200,-

Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport

Bestil et godt grin til store og små

Ring på telefon 33221120

"Vi havde fået Klovnen Tapé til at optræde for børn og vok­sne. Det blev en helt forrygende eftermiddag – jubelen ville ingen ende tage. Tapé var simpelthen fantastisk. En sand ekvilibrist i alle genre – akrobat – jonglør – tryllekunstner – musik og klovn. Vi fik alle rørt lattermusklerne. Børnene levede helt med og det samme gjorde vi voksne. Flere af de voksne var helt våde i an­sigterne af at grine og det er godt i en verden, hvor mange desværre har glemt, hvor vigtigt det er at le."


– Ole Wichmann og Joanne Jensen, Ishøj Sejlklubs Juniorafdeling

Praktisk info:

Forestillingen varer 45 minutter og kan spilles stort set overalt. Tapé har brug for en spilleplads på 3x4 meter, men ellers er der ingen øvrige krav – udover godt vejr hvis forestillingen skal spilles udendørs.


Leder du efter underholdning for børn og deres voksne, som tales om længe efter? - så book Klovnen Tapé til jeres næste familiearrangement i din forening.

"Det var en stor fornøjelse at have dig til vores afslutningsfest.Var en super kanon og god underholdning for både børn og voksne. Meget ros for dette både fra Grønland og Danmark. Ikke sidste gang vi har sendt bud til dig. Mange hilsner og STOR TAK"

- Åse Jepsen, Christianshåb / Qasigiannguit kredsen på Skive-egnen.

"Vi siger også tak for super underholdning til vores beboerfest i Rødovre. Store som små sagde alle, at du havde været fantastisk sjov og skæg. Og tro mig, du havde et kritisk publikum for vores egne unger var 5 af dem, og de kan godt være lidt svære at gøre tilfredse, men alle synes, du havde været sjov!"

- Jens Stoffer, Beboerfest i Rødovre

Kontakt Klovnen Tapé
på telefon: 33221120
eller via formularen

Direkte kontakt med kunstneren betyder klare aftaler, hurtigt svar og ingen dyre mellemled.

Klovnen Tapé - Hatten hopper af