For børn i vinterferien: Kom og oplev en sjov og festlig cirkusforestilling med Klovnen Tapé i Sørbymagle Forsamlingshus (Slagelse)

  • Torsdag d. 15. februar kl. 16.00
  • Sørbymagle Forsamlingshus, Sørby Hovedgade 21, 4200 Slagelse
  • 60 kr (Barn/voksen, søskende under 2 år behøver ikke billet)
Klovnen Tapé jonglerer med det ene ben bag nakken

Sjov i vinterferien- Kom og få et godt grin i Sørbymagle forsamlingshus - her kan du møde klovnen og artisten tapé

Torsdag d. 15. februar kl. 16.00 kan du opleve Klovnen Tapés fantastiske enmands-cirkusforestilling og tag bare hele familien med, for her er cirkus og komik for både store og små.

Herlig kombination af hyleskæg komik og imponerende artisteri

Klovnen Tapé er en herlig klovn, som ikke bare falder på halen. Tapé er nemlig udover at være klovn også en dygtig artist, jonglør, slangemenneske og mimer.

Et helt cirkus i en person

Med Klovnen Tapé får du et helt cirkus i én og samme forestilling. Manden bag den røde næse forstår med stor dygtighed at kombinere klassiske klovnetraditioner med jonglering, trylleri, komik, mimik – og masser af sprælsk nytænkning.

Klovnen Tapé løfter guitar over hovedet
Klovnen Tapé laver cirkus for børn på gaden i Viborg

Lykkedes det mon tilsidst for klovnen?

Tapé bakser med hverdagens små udfordringer. Hatten driller og hopper hele tiden af, vaskebjørnen i kassen lystrer ikke. Tungen sidder fast i kazooen, når han forsøger at spille på den. Men midt i alle udfordringerne lykkedes det ham alligevel at gennemføre sine helt specielle artistiske krumspring. Ikke mindst takket være børnene, som må hjælpe til undervejs.

Klokkespil, ustyrlig vaskebjørn og et ben-på-nakken-nummer

Klovnen Tapé spiller opera på klokkespil, balancerer en (næsten) ægte vaskebjørn på næsen, jonglerer højt op i luften og får en tilskuer til at trylle.

Klovnen Tapé optræder til fest
Tapé leverer underholdning til børnefødselsdag eller familiefest

Tale er sølv - kropssprog er guld!

Forestillingen er en hyldest til det kropslige udtryk. Det hele foregår uden ord, da Tapé kun kommunikerer via kropssprog og mimik understreget af musik og lyde. Den ordløse form giver en særlig intens og nærværende atmosfære og gør, at både store og små kan forstå det hele og være med. En god klovn skal først og fremmest være god underholdning til børn men det gør jo ikke noget, hvis publikum samtidigt kan forundres over, hvor meget man kan udtrykke uden brug af ord.

BAG Næsen ...

Bag næsen finder man mimeren, artisten og klovnen Henrik Rasmussen. Henrik har de sidste 32 år arbejdet med ordløs kommunikation og komik. Han har lavet tusindvis af ordløse forestillinger for børn under kunstnernavnet Klovnen Tapé. De sidste 19 år har han desuden holdt underholdende foredrag om kropssprog for virksomheder og private og offentlige institutioner og foreninger.

Læs mere om Henrik Rasmussen her