Vi havde en rigtig hyggelig dag, og vi håber at du også synes, at det var godt at optræde for os. Vi var vildt imponeret over din al­sidighed og store professionalisme. Du tryllebandt alle uanset alder. Vi vil meget gerne have besøg af dig en anden gang, og har anbefalet dig til lignende arrangement."​
– Lene Hedegaard, Breum SFO

Cookie- og privatlivspolitik

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på dette website
  5. Google Analytics
  6. Brug af personoplysninger
  7. Kontakt vedr. personoplysninger
  8. Beskyttelse af personoplysninger

​​1. Ejeroplysninger

Henrik Rasmussen
Smedeland 7
2600 Glostrup
Telefon: 33221120
Email: info@klovnentape.dk


​​2. Hvad er cookies?


En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.


3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies


minecookies.org/cookiehandtering


4. Formål med cookies på klovnentape.dk:


Cookies indsamles udelukkende til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger siden. Sitet anvender cookies fra Google Analytics.


5. Google Analytics


Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her


6. Brug af personoplysninger


Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart og der indsamles aldrig personoplysninger, uden at du selv har afgivet disse oplysninger ved udfyldelse af kontaktformular. I formularen indsamles oplysninger om navn, e-mail, telefonnummer, og evt. besked. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.


7. Kontakt vedr. personoplysninger


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Henrik Rasmussen (kropssproget.dk), skal du rette henvendelse på info@k​lovnentape.dk eller telefon 33 22 11 20. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


8. Beskyttelse af personoplysninger


Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


Sidst opdateret ​22-11-2019



Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/klovnent/public_html/wp-includes/functions.php on line 4536