Klovnen Tapé - Klovn og artist

Børneunderholdning, som vækker smil og latter hos både store og små

Leder du efter god børneunderholdning til dit event? 

Så læs her hvordan Klovnen Tapé gennem de sidste 30 år har haft succes med at blande komiske klovnerier, ordløs optræden og imponerende artisteri i en forestilling, som tager både små og store publikummer med storm

Børneunderholdning med Klovnen Tapé

Undgå skrigende børn og forældre, der vender det hvide ud af øjnene!

God børneunderholdning handler ikke bare om at køre et børnepublikum op i gear. Det bliver ikke sjovere fordi børnene bliver bedt om at klappe vildere eller skrige højere.

Få i stedet besøg af en rigtig cirkusartist, som med god situationsfornemmelse og højt teknisk niveau skaber magiske øjeblikke som børn og voksne taler om længe efter tæppefald.

Forestillinger for de små, de store og for hele familien

Klovnen Tapé leverer underholdning til børn og deres forældre i mange forskellige sammenhænge og har tilpasset sin forestilling de forskellige målgrupper. 


Nedenfor kan du læse mere om den relevante målgruppe for dit event:

Klovnen Tapé - Klovn og artist
Børneunderholdning med Klovnen Tapé

Børneunderholdning for de mindste børn (0-6 år)

Klovnen Tapé laver en specielt tilpasset forestilling til det helt unge publikum. Forestillingen er blandt andet egnet til børnehaver og alders-integrerede institutioner.

Underholdning for børn i skolealderen

Underholdning for børn i skolealderen (fra 6 år)

Gennem de sidste 30 år har Klovnen Tapé besøgt et utal af skoler og SFOer. Specielt hans artistiske fokus vækker begejstring hos de større børn og forestillingen kan spilles for en hele skolen på en gang.

KLovnen Tapé levere underholdning for hele familien

Underholdning for hele familien

Hele familien kan være med når Klovnen Tapé optræder med sin blanding af klovneri og artisteri. Han er en hyppig gæst på landets biblioteker, kulturhuse, sognegårde m.m.

Børneunderholdning med Klovnen Tapé

Underholdning til børn og voksne med særlige udfordringer

Klovnen Tapé optræder på specialskoler og institutioner, bofælleskaber m.m. for udviklingshæmmede børn og voksne.

Helle Pørksen, Børnekulturhuset Sokkelundlille

”Sikke en klovn” sagde en dreng med fryd i stemmen midt under forestillingen. Og det er lige hvad Tapé er, på den allerfineste måde. Dygtig artist, nærværende klovn, morsom mimiker og det hele er sat sammen med superskarp timing, stedsspecifik tilpasning og i herlig udveksling med publikum.

Astrid Myrup, Biblioteket Frederiksberg

Klovnen Tapé er ikke bare sjov, men også en fantastisk dygtig og musikalsk artist og tryllekunstner. Lige fra han trådte ind på scenen til Den Lille Kulturnat 2019 på Frederiksberg Hovedbibliotek havde han både børn og voksne i sin hule hånd – og hele opmærksomheden i rummet suget til sig. Det var tydeligt, at publikum i alle aldre straks holdt med hans elskelige, klodsede figur, og der blev både grint af klovnerierne og holdt vejret i spænding, når klovnenummeret pludselig blev til et ægte og vanvittigt imponerende balance- eller jongleringsnummer. Og publikum blev inddraget i løjerne på fin og empatisk vis. Tak for en sjov og varm oplevelse – det giver fællesskab at grine sammen.

Randi Petersen, Sorø Bibliotek og Bykontor

Klovnen Tapé er en vidunderlig gæst, at få besøg af. Han får alle – store som små - til at klukke at latter. Flere måtte endda holde sig for maven af grin. Og så er manden bag klovnen uhyre professionel og meget let at samarbejde med, for alt kører på skinner fra første aftale til han pakker manegen sammen. Vi inviterer gerne Tapé igen … og igen og igen.

Inge Chabot, Utterslev Borger og Grundejerforening

Tak for en forrygende forestilling. Din empatiske og børnevenlige performance tog alle børn, forældre og bedsteforældre med storm, og det var imponerende, at du tilpassede dig vejrets og faciliteternes begrænsninger med ro og overskud. Hvis vi igen skal lave klovnedage, står du helt sikkert øverst på top-10 ønskelisten.

Mette Nørlund Andersen, Herning Bibliotekerne

Henrik Rasmussen som Klovnen Tapé er en oplevelse, man skal unde sig selv og sit publikum. Han formåede med sin stærke performance og store tekniske niveau at tryllebinde små som store, så selv voksne forbipasserende måtte stoppe op og le med. Klovnen Tapé kan varmt anbefales til alle.

Var det ikke lige en klovn du søgte? god-borneunderholdning.dk kan du møde en god håndfuld artister som Klovnen Tapé anbefaler og som alle leverer kvalitets underholdning til børn.

BOOKING: Ring på 33 22 11 20

bOOK Børneunderholdning med klovnen tapé

Udfyld formularen nedenfor så bliver du kontaktet hurtigst muligt