Klovnen Tapé - Klovn og artist

Underholdning for de mindste. Få besøg i børnehaven af en trylleklovn med magisk kontakt med børnene

Hyleskæg underholdning i børnehave eller integreret institution. 

Skal du finde underholdning for de mindste? Klovnen Tapé har over 30 års erfaring med at levere børneunderholdning for små børn og deres forældre.

Tapé tryller, jonglerer, balancerer og slår knuder på selv, men hans vigtigste evne er, at han er god til at aflæse sit publikum og tilpasse sig situationen.

Underholdning i børne­haven vil for mange børn være det før­ste møde med en rigtig trylleklovn, så det gælder om at skabe trygge rammer og god positiv kontakt med børnene.

Det nytter ikke noget at man kommer flyvende ind med høj musik, fuld fart og store armbevægelser. Man må første skabe tryghed og ro og så langsomt sætte mere tryk på.

Cirkusoptræden med musik, mime, artisteri og masser af skøre klovnerier skræddersyet til de mindste børn.

Tapé starter stille og roligt ud med at sminke sig foran børnene og snakke lidt med dem. Når sminken er lagt og publikum blevet trygge, så kan forestillingen begynde.

Der er ingen høje lydeffekter, balloner og lignende i forestillingen. Baggrundsmusikken kører meget svagt under sminkningen og stiger langsomt til et behageligt niveau.


Klovnen Tapé - underholdning for de mindste

 Bo Abrahamsson, Krudthuset, Solrød Strand

”Tak for en dejlig, sjov og dygtigt leveret åbning på vores sommerfest i Krudthuset. Dit blik for aldersgruppen 0-6 år var spot on og både børn og voksne følte os supergodt underholdt. Med en god blanding af klovnerier, jongleren og inddragelse af publikum i dit flotte show, fik du alle med. Vi vender helt sikkert tilbage efter mere, næste gang vi har et lignende arrangement”

Visuel og kropslig underholdning for de mindste

Mød en trylleklovn, som ikke siger et eneste ord men udelukkende kom­muni­kerer med kropssprog og lyde. Det betyder at ordene ikke kommer i vejen for forstå­elsen hos de mindste. 

Udover den ordløse kommunikation har forestillingen ikke længere eller komplice­rede handlingsforløb, som man skal kunne følge med i.

Til gen­gæld er showet fyldt med spændende trylleri, jonglering, slange­menne­skenumre og selvfølgelig en masse skøre klovnerier.


Honorar

Øst for Storebælt

3700,-

Vest for Storebælt

4200,-

Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport

Bestil et godt grin til store og små

Ring på telefon 33221120

Få besøg af en trylleklovn som sætter børnene i centrum

Klovnen Tapé inddrager på fineste vis børnene i forestillingen. Hans lange erfaring med børnepublikummer i alle aldre gør, at han har en god fornemmelse af hvem som vil få en god oplevelse af at være i centrum.

Efter forestillingen får alle børnene mulighed for at hilse på Klovnen og de får også mulighed for at prøve at gøre trylleklovnen et par kunster efter.

Børneunderholdning i børnehave og aldersintegreret institution - Praktisk om forestillingen:

Forestillingen varer 45 min. med intro uden sminke. Kan spilles ude og inde og kræver blot en spilleplads på 3x4 m. Tapé medbringer selv alt nødvendigt udstyr og skal bare bruge et sted at klæde om.

Klovnen Tapé laver ikke bare børneunderholdning i børnehave og integreret institution. Han optræder også for større børn og laver familieforestillinger. Læs mere om de forskellige målgrupper her: Børneunderholdning

Klovnen Tapé spiller på klokkespil

- Tina, Børnehuset Pelikanen, Frederiksberg

"... Det er normalt det auditive der fanger så små børns op­mærksomhed – men du fangede dem gennem kun det visuelle og havde god kontakt til dem som de forstod – og dette var en flot kunst du kunne. Jeg fik kun positive tilbagemeldinger fra mine kollegaer – så som, at du var dygtig, fangede og ikke "skræm­mende" – som nogle udklædningsfolk normalt kan virke på små børn."

"Her fra Gnisten kan jeg/vi kun komme med masser af aner­kendel­ser for en fantastisk og gennemtænkt forestilling. Vi oplevede en lille time, hvor børn og voksne sammen var tryllebundet af Klovnen Tapés univers i den ”røde arena”. Helt uden ord og meget professionelt gen­nemført... [læs mere]"

Hat hopper af

Kontakt Klovnen Tapé
på telefon: 33221120
eller via formularen

Direkte kontakt med kunstneren betyder klare aftaler, hurtigt svar og ingen dyre mellemled.

Klovnen Tapé - Hatten hopper af
0 of 700