Klovnen Tapé - Klovn og artist

Kontakt Klovnen Tapé

Kontaktinformationer:

Henrik Rasmussen
Rosenørns Allé 31, 2.
1970 Frederiksberg C
CVR-NR 31352150
tlf: 33 22 11 20
mobil: 25 70 11 20
email: info@klovnentape.dk

Du kan også finde Tapé på FacebookAnette Rusbjerg Can. Scient. Bibl., Køge Bibliotekerne

Klovnen Tapé byder jer på en unik og medrivende cirkusforestilling. Han er multikunstner med stort M; han er hylende morsom, han er en ferm jonglør & gøgler, han både tryller & danser og så er han 100% engageret i sit publikum og i sin forestilling. 

Til alle jer derude: Book Tapé og få gang i " lattermusklerne" , børnene elsker ham og han sætter et herligt positivt aftryk i sit publikum!


Troels Karup Clausen, Leder, Hastrupskolens SFO

Vi har flere gange haft besøg af klovnen Tapé, til stor fornøjelse for både børn og voksne. Han formår at fastholde børnenes fokus og lave en underholdning, der fremkalder latter helt nede fra maven.

De bedste anbefalinger og 5-stjerner fra Hastrupskolens SFO

Lene, Fonden Buddumhuse

Fra Fonden Buddumhuse vil vi gerne sige tusind tak til Klovnen Tapé for en fantastisk optræden til vores familiedag september 2022!
Henrik indfangede lynhurtigt selskabet og holdt alles opmærksomhed i hele forestillingens længde! Nøj, hvor blev der grinet, klappet og fulgt med. ALLE; beboere, medarbejdere, familiemedlemmer, børn og voksne blev virkelig underholdt fra start til slut. Henrik optræder uden ord, og det var rigtig godt. Alligevel var ingen i tvivl om hans budskaber, takket være lyde og helt fantastisk kropssprog og gestik! Henrik inddrager og fornemmer selskabet på fornemmeste vis!
Henrik blev rost i høje toner efterfølgende! En optræden/underholdning, der helt klart kan anbefales herfra. 5 store stjerner - og tusind tak, Henrik!