Klovnen Tapé - Klovn og artist

Nærværende og hyleskæg underholdning for udviklingshæmmede børn og voksne

Klovneri og komik for tilskuere med særlige udfordringer

Klovnen Tapé har i mere end 30 år leveret underholdning for udviklingshæmmede børn og voksne på specialskoler, aktivitetscentre og bosteder.

Tapé er en erfaren artist, med sans for situa­tionen, som involverer sit publi­kum uden at være grænse­overskrid­ende og lader sig ikke ryste af til­skuere, som måske reagerer lidt utradi­tionelt.


Klovnerier – alle kan følge med til


Forestillingen består hovedsagligt af artisteri og visuel komik uden kom­plicerede handlings­forløb og dialog. Dette gør, at man kan være med uanset handicap og udvik­lingsniveau.

Bestil et godt grin til store og små

Ring på telefon 33221120Klovnen Tapé laver underholdning for udviklingshæmmede

Honorar

Øst for Storebælt

3700,-

Vest for Storebælt

4200,-

Honoraret er for 45 min. forestilling inkl. transport

Heidi Højgaard Petersen, Specialbørnehaven Skovbrynet

"Klovnen Tapé formåede at fange vores børn med en forestilling, der var fyldt med gøgl og sjov. De grinede og var opmærksomme – hvilket havde en dejlig afsmittende effekt på pædagoger og forældre. Klovnen Tapés mimik og kropssprog var så tydelige, at vores børn med autisme kunne sidde stille og være fanget i en halv time."

- Zenia Thorsen, UBS

"Vi og vores medlemmer synes at det var en kanon god forestilling. Fedt at du fik vores udviklingshæmmede børn så meget med. Vi kan varmt anbefale dig, også til handicappede, alle kan være med - også dem uden ret meget sprog. Så vi fik absolut kun positive tilbagemeldinger, og vi snakkede faktisk om at vi sagtens kunne booke dig en anden gang."

Klovnen Tapé jonglerer stående med det ene ben bag nakken

Nærværende, original under­holdning for udviklingshæmmede med stor variation og "waw-effekt"

Tapé tager blandt andet begge ben på nakken, balancerer 12 cigarkasser på hovedet og spiller operamusik på ko­bjælder.

Forestillingen varer 45 minutter, fore­går helt uden ord og indeholder masser af musik, gøgl, slange­menneske­numre, jong­leringstricks, trylleri og en masse skøre klovne­gags.


Book Klovnen Tapé her

– Børn og personale fra Skolen i Ryparken

"... Trylleri, gøgl, akrobatik samt livlig baggrundsmusik fyldte salen den hele time med stor variation. Hans mimik er så ene­stående, at ordene bliver overflødige, hvilket alt sammen gør, at showet er for alle uanset udviklingsniveau og alder. Tak for en stor oplevelse ud over det sædvanlige – og på gensyn næste gang."

Børn, forældre og pædagoger på Skovsneglen

"God indlevelsesevne og forståelse for børnene." "Fascinerende kropssprog!" "Showet er underholdende for både børn og voksne uanset alder og handicap." "Derudover syntes vi især, det var fedt, at børnene kunne få lov at røre ved og lege med rekvisitter efter showet." "Vi er meget enige om, at det ikke er sidste gang, Tapé har besøgt Skovsneglen."

"Fra brugere, personale og gæster på DAC skal der lyde en stor tak for din indsats på vores tema-afslutningsdag. Du var virkelig rosinen i pølseenden. Vi kunne mærke, at du brændte for klovnen og for dit publikum. Du gik lige ind i hjertet på os alle. Vi har også efterfølgende haft stor glæde af at snakke om din optræden."

Klovnen Tapé optræder i mange forskellige sammenhænge. Læs mere om hans forestillinger for børn og deres forældre her: Børneunderholdning

BOOKING: Ring på 33 22 11 20

bOOK underholdning med klovnen tapé

Udfyld formularen nedenfor så bliver du kontaktet hurtigst muligt